S-chip is een tunings bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanpassen van de ECU.

(Het Electronic controle unit) ook wel Chiptuning genoemd.

S-chip bied voor kleine en grote bedrijven die in de tunings markt zijn uitstekende kwaliteit tuning software voor Benzine & diesel motoren.

S-chip is niet alleen de leverancier van de software, maar kunnen u ook het totale pakket: materiaal en software aanbieden. Dit betekent dat “u hoeft niet alle details te weten om een goede chiptuner te worden. als u nog niet vertrouwd bent op dit gebied of in het algemeen kunt u ons voor meer informatie mailen naar :info@s-chip.nl

zoals gezegd is de betrouwbaarheid van materiaal en de software zeer belangrijk voor een professionele chiptuner. S-chip is trots om te kunnen zeggen wij leveren goede kwaliteit tuningfiles.

S-chip maakt altijd unieke wijzigingen voor elk voertuig. Het is zeer belangrijk dat de gegevens gebaseerd zijn op de juiste oorspronkelijke gegevens die in de ecu geschreven staan. Omdat er vele verschillen zijn in originele software’s van de voertuigen.

ook kan S-chip voldoen aan de individuele wensen van de klant.

S-chip verstrekt op maat gemaakte tuning software. Elke dag verstrekken wij vele bedrijven maar ook particulieren van onze uitstekende kwaliteit tuning software.

Niet alleen onze eigen bedrijfshandelaars,maar ook fulltime chiptuners,officiële autohandelaars en de globale autodiensten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, dan kunnen wij u zeker helpen.

Tekstvak: CHIPS

AUTOMOTIVE SOFTWARE TECHNIC

           NR.1

     In Chiptuning

 

    PERFORMANCE

        ECU-DATA

 

 

Email : info@s-chip.nl         

Telefoon:+31(0)621213988        

Website: www.s-chip.nl